UM Graduate Carnival 2015

/
0 Comments
Hi !
Assalamualaikum !
Selamat Sejahtera !

Nak sambung belajar ?? Lepasan Bachelor tak tau continue kat mana ??

Korang free tak pada 10 & 11 April 2015 ??? Kalau free saya ingin menjemput korang untuk datang ke UM Graduate Carnival 2015 yang akan diadakan seperti berikut:
           

Tarikh
:
10 – 11 April 2015 (Jumaat & Sabtu)
Tempat
:
Kompleks Perdanasiswa (KPS), Universiti Malaya
Masa
:
8.30 Pagi hingga 5.30 Petang


Tujuan karnival ni diadakan bagi mempromosikan program Master dan PhD di Universiti Malaya. Terdapat booth2 Fakulti/Akademi/Pusat/Institut untuk korang dapatkan maklumat mengenai program yang korang rasa nak apply. Permohonan via on-line on the spot turut disediakan di atas pentas Auditorium. Korang boleh dapat diskaun 25% bagi wang proses pada hari itu sahaja.

Selain itu terdapat pameran dan gerai-gerai jualan makanan dan perkhidmatan disediakan bagi pengunjung yang hadir.



Klu korang nak datang, bolehlah bawa family or kawan2 bersama-sama memeriahkan lagi karnival ni. Di sini saya sertakan peta untuk rujukan ok !!

Jumpa anda di sana !!!!!!! 2 hari jer lagi






You may also like

No comments:

Powered by Blogger.